[google-translator]

Prestige Sports internationals Martina’s en Statie winnen openingsduel Nationsleague met maar liefst 10-0

12/09/18

Tijdens de eerste wedstrijd in de Nationsleague was Grenada de eerste tegenstander voor Curacao. Prestige Sports internationals Martina’s en Statie wonnen het openingsduel in de Nationsleague met maar liefst 10-0.

De tweelingbroers Shermar-en Shermaine Martina mochten aan de aftrap beginnen. Linksback Aryton Statie begon echter op de bank en kon zo van de zijkant zien hoe Curacao Grenada van de mat speelde. Curacao leek na 1 helft al op rozen met 3-0 voorsprong, dankzij doelpunten van Elson Hooi, Cuco Martina en Brandley Kuwas.

In de tweede helft bleek dat ook zeker zo te zijn nadat Gevaro Nepomuceno, vervolgens Rangelo Janga drie keer en Leandro Bacuna twee keer scorden. Voor Shermar Martina zat de wedstrijd er na 58 minuten op. Shermaine Martina speelde een hele wedstrijd.

De spelers zijn inmiddels terug in Nederland, de Martina’s bij MVV en Ayrton Statie nog zonder club. Al is er wel belangstelling voor de linkervleuglverdeidger uit het buitenland. De 24 jarige verdediger uit Heeswijk Dinter bekijkt echter eerst alle mogelijkheden in Nederland. Het afgelopen seizoen kwam hij nog uit op het hoogste niveau can Azerbeidzjan.