[google-translator]

VIDEO | Jamiro Monteiro tweemaal trefzeker in de beker voor SC Cambuur

26/10/16

Prestige Sports speler Jamiro Monteiro scoorde afgelopen dinsdagavond zijn eerste twee doelpunten in een officiële wedstrijd dit seizoen voor SC Cambuur en hoe! Na nog geen 5 minuten spelen bracht de 22-jarige Kaapverdiaans international met een verwoestend afstandsschot, van zo’n 35 meter SC Cambuur op een 0-1 voorsprong uit tegen sv TEC in het kader van de KNVB beker. ‘ Ik had veel ruimte en besloot om maar eens uit te halen en de bal ging schitterend binnen.’ Zo blikt hij terug met een smile op zijn wereldgoal. Monteiro speelde een erg goede wedstrijd en drukte daarmee zijn stempel op het spel van SC Cambuur. De club uit Leeuwarden nam vrij makkelijk de verwachte bovenhand en liep voor de rust nog uit op een comfortabele 0-3 voorsprong. Na rust werd door beide ploegen nog drie keer gewisseld en dat kwam de wedstrijd niet echt ten goede, SC Cambuur liep nog wel verder uit door wederom een knap afstandsschot van Jamiro Monteiro, die daarmee aantekende voor zijn tweede goal van de avond. Hij bepaalde daarmee de eindstand op 0-4. SC Cambuur zal daarom komende donderdagavond in de koker liggen voor de loting van de volgende ronde. Komend weekend wacht alweer de volgende wedstrijd voor SC Cambuur. Dan reist het af naar Eindhoven om daar de plaatselijke FC te treffen voor de competitie.

Klik hier voor de video van de wedstrijd en beide goals van Monteiro. De beelden worden u aangeboden door Nu.nl en zijn van Fox Sports.