[google-translator]

Karim Rossi steelt de show met glaszuivere hattrick

05/09/18

Karim Rossi, de Zwitserse spits in dienst van SC Cambuur, begon verassend op de bank tijdens de uitwedstrijd tegen TOP OSS. Na 11 minuten kwam SC Cambuur met 1-0 achter dankzij een doelpunt van Brian Smeets. In de rust wist Cambuur trainer René Hake dat er iets moest veranderen, hij bracht twee invallers in het veld. Een van deze twee was Karim Rossi. Na een mooie terug gelegde bal op de penaltystip, door Van Kippersluis, wist Karim Rossi direct de 1-1 op het scorebord te zetten. Daarna volgde in de 86ste minuut de 1-2 en in 92ste minuut de 1-3, beide gescoord door Karim Rossi. De tweede was een mooie volley uit de draai laag in de hoek en bij het derde doelpunt wist Rossi mooi weg te draaien van zijn tegenstander en de keeper in de korte hoek te passeren.

Met deze loepzuivere hattrick kroonde Rossi zichzelf tot matchwinner en zodoende mocht hij de bal mee naar huis nemen. Kan Rossi aankomende vrijdag uit bij RKC Waalwijk dit spelbeeld doorzetten? Wij hebben de volste vertrouwen en hopelijk u ook!