[google-translator]

FC Den Bosch U21 – Prestige Elite U21 1-3

13/10/21

Na een overtuigende 2-4 overwinning op Kozakken Boys was voor onze Elite U21 afgelopen maandag in Stadion de Vliert, FC Den Bosch U21 de volgende tegenstander in het rijtje geplande wedstrijden.

FC Den Bosch U21 is als onbetwiste koploper van Divisie 3 een tegenstander van een groter kaliber en een mooie test voor onze clubloze spelers en high potentials. Met een selectie van een gemiddelde leeftijd van 16,6 jaar!!! werd er afgereisd naar Den Bosch.

Prestige schoot uit de startblokken met in het eerste kwartier twee levensgrote kansen van Meghon Valpoort (mooie stift op de paal) en Illias El Morabit (vrij schot over). Na deze kansen was het FC Den Bosch die hun kwaliteiten toonde en de overhand nam in de eerste helft. Ondanks het goede positiespel van Den Bosch stond de verdediging van Prestige goed georganiseerd, waardoor beide partijen met een 0-0 stand gingen rusten.

De tweede helft gaf een totaal ander beeld weer. Prestige kwam fris uit de kleedkamer en nam het heft in handen met een hoger baltempo en een verzorgd positiespel. Al snel werd het 0-1 door Meghon Valpoort die ook de 0-2 maakte na een goede actie. FC Den Bosch kreeg nog een penalty door een slordigheidje achterin bij Prestige en maakte daarmee de 1-2. Niet veel later gooide Prestige de wedstrijd in het slot. Nigel Valpoort scoorde met een kopbal de 1-3 en scoorde daarmee net als 2 jaar geleden in Stadion De Vliert. Een zeer sterke 2e helft van het jonge Prestige U21 team met de gebroeders Valpoort als uitblinkers.

Al met al een terechte overwinning voor ons Elite U21 team tegen een sterk FC Den Bosch. Grote dank naar Den Bosch voor de gastvrijheid.

1.Thomas Hoekstra (21), 2.Carel Makobo ©️ (20), 3.Soehail Hamdani (15), 4.Jason Noslin (21), 5.Bozhidar Tanev (16), 6.Ilano Silva Timas (18), 7.Joyce Nsingi (17), 8.Rabbi Mwenda (21), 9.Meghon Valpoort (21), 10.Reno Becker (16), 11.Illias El Morabit (17), 13.Leonardo Almeida (18), 14.Ifedayo Tokunbo (17), 16.Kayode Tokunbo (17), 17.Anas Derow (18), 18.Semual Mertens (19), 19.Nigel Valpoort (22), 20.Younes El Ghamarti (18)