[google-translator]

Felbegeerd Prestige talent Reno Becker (16) kiest voor FC Volendam

25/04/22

De multifunctionele ‘pitbull’ viel de laatste jaren op als technische snelle buitenspeler, maar lijkt zich steeds meer te ontwikkelen tot een allrounder. De jongeling met Surinaamse roots uit Almere kon jammer genoeg 2 jaar geleden niet aarden bij FC Groningen waar hij onderdeel uit maakte van de U16.

Heel bewust koos voor een stap terug om zodoende ook weer thuis te kunnen wonen. In de tussentijd pakte hij de trainingen en wedstrijden mee met de Prestige Elite teams. Daarin ontwikkelde Reno zich in het afgelopen jaar geweldig.

Zo waren er dan ook veel BVO’s die het het talent wilde inlijven voor komend seizoen waaronder zelfs PSV waar hij niet lang geleden op stage is geweest.

Het thuis kunnen blijven wonen en het plan dat FC Volendam gepresenteerd heeft voor Reno in overleg met zijn management is de beste optie die perfect aansluit op de ambities en stappen die het veelzijdige talent wilt maken.

Becker voelt zich op zijn plek bij Volendam en heeft recent nog kunnen ervaren hoe belangrijk dat is. “Reno is een dynamische, behendige en krachtige speler met goed gevoel voor de ruimtes tussen de linies en heeft veel potentie en drive. We zijn daarom continue met elkaar in overleg geweest over het kiezen van de beste omgeving voor hem en dat hebben we volledig in Volendam gevonden.” Aldus spelersbegeleider Niels van Osta.

“Dit seizoen heb ik stage gelopen bij een aantal clubs. Ondanks dat de stages bij andere clubs me ook goed zijn bevallen, gaf FC Volendam me direct een speciaal gevoel. De club waardeert mij om de type speler en persoon dat ik ben. FC Volendam en ikzelf zijn ervan overtuigd dat ze mij intensief verder kunnen helpen in mijn ontwikkeling. Mijn doel is dan ook om volgend seizoen mezelf te laten zien, stap naar Jong Volendam te maken en uiteindelijk hier door te breken in het eerste elftal.”

Becker is officieel gepresenteerd in het Kras Stadion in Volendam. Wij danken de club voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

We add prestige to your sports……