[google-translator]

Andre Vidigal en Lisandro Semedo pakken periodetitel met Fortuna Sittard

13/01/18

De twee Portugese sterkhouders en revelaties van Fortuna Sittard sleepte afgelopen vrijdag in de Jupiler League de 2e periode binnen in de Jupiler League. Fortuna Sittard gaat ook aan kop in de Jupiler League met 44 punten uit 20 wedstrijden en 1 punt meer en wedstrijd meer gespeeld dan achtervolger NEC. De Portugese aanvallers streken aan het begin van dit seizoen neer in Limburg op huurbasis, maar zijn ondertussen alweer eigendom van Fortuna Sittard. De twee presteren uitmuntend en nemen Fortuna wekelijks bij de hand, op een haar na wist het vlak voor de winterstop AZ niet uit te schakelen in de beker. De Alkmaarders wankelden in de bekerthriller maar bleven overeind door drie keer toe te slaan in de laatste minuut en in blessuretijd en een 2-1 achterstand om te buigen in een 2-4 overwinning. Zodoende kan Fortuna zich verder richten op de competitie en de play-offs. De twee kunnen prima statistieken weerleggen de 21 jarige Semedo is al goed voor 8 goals en 10 assists in 21 wedstrijden tot dusver. En de pas 19 jarige André Vidigal wist al 7 keer doel te treffen en 2 keer een medespeler te laten scoren in 16 wedstrijden. Tevens komt André Vidigal uit voor de U20 van Portugal waarin hij tot nu toe al 2x doel trof in 4 wedstrijden.