[google-translator]

Prestige Sports is niet failliet | Rectificatie van onjuiste berichtgeving publicatie Algemeen Dagblad

17/03/23

Vanochtend heeft het Algemeen Dagblad een artikel gepubliceerd dat ‘Rotterdams zaakwaarnemersbureau Prestige Sports failliet zou zijn verklaard’. Dit nieuws is pertinent niet waar.

 

Prestige Sports is niet zoals het algemeen dagblad beweerd een “Rotterdams zaakwaarnemersbureau dat jonge spelers begeleid” maar een internationaal zaakwaarnemersbureau met meerdere vestigingen in Europa dat internationaal voetballers in alle leeftijden, trainers en clubs vertegenwoordigd.

 

Binnen ons concern worden er vanuit verschillende vestigingen internationaal verschillende diensten aangeboden op het gebied van sportmarketing, sportartikelen, sport evenementen en sportmanagement.

 

In Rotterdam is de sportmarketing afdeling dat zich bezig hield met sportevents, sportmarketing diensten en het verhandelen van sportartikelen inderdaad failliet verklaard. Dit betreft dus zeker niet het zaakwaarnemersbureau of intermediarsdiensten. Het faillisement betreft ook niet Prestige Sports, maar Prestige Sports Holding BV de rechtspersoon die faciliteerde in sportmarketing, handelen in sportproducten en het organiseren van sportevents.

 

Deze onderneming Prestige Sports Holding BV heeft ook niet geregistreerd gestaan als intermediar en heeft niet als intermediar opgetreden in onderhandelingen.

 

Onze advocaat zal namens de Prestige Sports Group een strafrechtelijke juridische procedure starten wegens smaad en laster tegen het Algemeen Dagblad en journalist Sander Somnemans. Er zijn meerdere contactmomenten geweest waarbij de krant te woord is gestaan en duidelijk is aangegeven dat Prestige Sports een internationaal concern is en zeker niet failliet is en dat het faillisement de marketing divisie betrof en niet het zaakwaarnemersbureau dus dat de krant niet van commentaar is voorzien is tevens pertinent onwaar en zegt veel over het gebrek aan integriteit en objectiviteit van “journalist” Sander Sonnemans.

 

Tevens heeft de curator ongevraagd een interview afgegeven waarin onjuistheden en onwaarheden zijn vermeld.
Dus ook tegen de curator zal worden overwogen om een strafrechtelijke juridische procedure te starten.

 

Wij betreuren deze rancuneuze manier van schrijven en vermeldingen van onjuistheden en onwaarheden welke blijkbaar gericht zijn om ons internationaal concern te willen beschadigen of te destabiliseren.

 

Prestige Sports is inmiddels een begrip in de zaakwaarnemerswereld met al meer dan 200 succesvolle plaatsingen en bemiddelingen wereldwijd tot zelfs in de top van het voetbal in de afgelopen decennia.

 

Wij zullen daarom via onze advocaat hard optreden. Tevens betreuren wij het handelen van de aangewezen curator die door de rechtbank is aangewezen om het faillissement van Prestige Sports Holding BV integer, correct en rechtmatig af te wikkelen. De curator is namelijk wel degelijk netjes voorzien van alle benodigde informatie, feiten en omstandigheden staat in direct contact met de accountant van de desbetreffende vennootschap. 

 

Er zal de rechtbank dan ook worden gevraagd een andere curator aan te wijzen om het faillissement op een integere, rechtmatige en correcte manier af te wikkelen.

 

Wij vertrouwen er op hiermee duidelijkeid te hebben verschaft over de positie van Prestige Sports en dat ons internationaal concern zeker niet failliet is en dus gewoon spelers, trainers en clubs zal blijven begeleiden en vertegenwoordigen in onderhandelingen. 

 

Wij vertrouwen op het feit dat recht zege zal vieren ten aanzien van de onbegrijpelijke en niet te plaatsen lasterende en smadende publicatie van het Algemeen Dagblad.