[google-translator]

NEW SIGNING | Ken de Ridder kiest voor Prestige Sports.

16/09/21

NEW SIGNING | Toptalent Cercle Brugge kiest voor Prestige Sports.

Onze goede scouting slaat weer eens toe en tekent talentvolle linksbenige verdediger Ken de Ridder (19) van Cercle Brugge.

De jonge verdediger die nu al reeds twee jaar bij de A-kern zit, staat al een tijdje in de belangstelling van wat clubs uit binnen- als buitenland.

De 1.85m jonge Belg, die zowel links centraal als linksback goed uit de voeten kan, begon met voetballen bij de amateurs van FC Ramsdonk en KSV Bomem. Hij werd al snel gescout door Sporting Lokeren. Waar hij in 2019 werd overgenomen door Cercle. De Ridder speelde al met regelmaat wedstrijden met de eerste ploeg in de afgelopen twee jaar, maar wacht nog altijd op zijn officiële debuut voor de club.

Ondertussen staat hij nadrukkelijk op de radar bij wat Nederlandse clubs die de jonge Belg al een tijdje volgen.

“Ik had best wat managementbureaus die mij graag wilde begeleiden. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op Prestige Sports. Het plan wat zij met mij voor ogen hebben en de ervaring en aandacht voor jongere spelers zoals ik, spreekt mij erg aan. In de gesprekken die ik tot nu toe heb gehad kwamen zij ook al met hele goede adviezen die ik tot op heden nog niet echt kreeg. Zij hebben mij kunnen overtuigen dat het juist nu heel belangrijk is dat ik begeleid wordt, zodat ik me 100% kan focussen en richten op voetbal.”

“Covid kwam voor mij echt op een ongelukkig moment. Ik stond eigenlijk net op het punt mijn officiële debuut te gaan maken voor de club. Dat is voor dit seizoen gewoon weer mijn doel. Maar dat is niet makkelijk bij een grote club als Cercle. Ben er wel aan toe om te spelen, Nederland lijkt daar in ook een zeer interessante optie. Ben ook wel gecharmeerd van de speelwijze in Nederland.
Ik volg de competities waar ik jonge spelers veel de kans zie krijgen.”

“Ken is een zeer talentvolle speler waarvan je kan zien dat hij in het Belgische voetbal is opgeleid. Hij is sterk, snel en intens, maar kan ook goed opbouwen.
Daarnaast is hij kalm aan de bal en beschikt hij over een goede passing.” aldus Carlos Tavares de Barros, zaakwaarnemer.

We add prestige to your sports…….