[google-translator]

NEW SIGNING | Prestige Sports tekent de 16-jarige Tokunbo twins!

16/09/21

Prestige Sports tekent de 16-jarige Tokunbo twins!

Kayode Tokunbo en Ifedayo Tokunbo, je kunt ze moeilijk uit elkaar houden en lijken enorm op elkaar, zo ook op voetballend gebied.

Geboren als tweeling in Veldhoven gaan ze al snel op voetbal, vooralsnog bij diverse clubs in Noord Brabant. Ze verhuizen al op vroege leeftijd naar Poppel in de provincie Antwerpen waar ze nu ook nog steeds woonachtig zijn. Beiden maken de jongens maken als amateurs spelers een hele goede ontwikkeling door sinds zij aangesloten zijn bij de Elite teams van Prestige Sports.

Zo zijn de jongens sinds kort definitief bij Prestige doorgeschoven naar het U21 Elite Team. Beiden waren in eerste instantie aanvallers, in ieder geval heel aanvallend ingestelde spelers. Een belangrijk onderdeel bij de Prestige Elite teams is dat we spelers begeleiden in de bepaling op welke positie een speler het meest tot zijn recht komt. De twins excelleren het laatste half jaar centraal achterin in diverse elite elftallen van Prestige.
Zij zullen zich nu onder begeleiding van Prestige Sports zich dan ook verder gaan ontwikkelen als verdedigers.

Kayode en Ifedayo hebben ontzettend veel snelheid, zijn krachtig en zeer stabiel in 1 tegen 1. Aan de bal maken de jongens ongelofelijk veel stappen en steken ze doordeweeks en in vakanties bijzonder veel extra tijd in extra trainingen bij Voetbalschool TOP Football in Den Bosch. Dat zegt denk ik veel over hoe vastberaden de jongens zijn om de stap te maken naar BVO voetbal.

Zo debuteerden zij afgelopen zaterdag beiden met onze U21 tegen de U23 van Kozakken Boys (2-4 winst), waar ze een enorme sterke indruk maakten.

Het is nog maar een kwestie van tijd tot dat de twins bij BVO scouts op de scoutingslijst komen en indruk zullen maken.

De afgelopen twee seizoenen kwamen de Tokunbo’s nog uit voor de Tilburgse amateurclub VOAB. Deze zomer hebben zijn de overstap gemaakt hogerop naar Real Lunet en zullen ze het centrale duo vormen bij de JO19-1 die uitkomen in Divisie 4.

We add prestige to your sports….