[google-translator]

NEW SIGNING | Prestige Sports tekent topschutter Kian Visser!

10/01/22

Prestige Sports tekent begeerde klassieke 20-jarige topschutter Kian Visser!

Kian Visser (1.94m) is een boomlange spits uit Leeuwarden. Hij speelde in het verleden al in de jeugdopleiding van
SC Cambuur, maar is uiteindelijk via het amateurvoetbal terechtgekomen bij Harkemase Boys in de 3e divisie. Hij tekende op 18-jarige leeftijd voor de club uit Harkema en is binnen no time een bepalende speler geworden.

“Zijn statistieken alleen al, bewijzen wat een enorm talentvolle speler dit is en hoeveel potentie hij heeft.
In 13 wedstrijden scoorde hij maar liefst al 12 keer en gaf hij 2 assists deze eerste seizoenshelft.
Hierdoor is hij bij Harkemase Boys betrokken bij de helft van alle doelpunten.

Kian is sterk, aardig snel op de eerste meters en enorm doelgericht. Heeft een fantastisch schot met zowel links als rechts en kan ook nog eens goed koppen. Een spits met een echt killers instinct die zich als een vis in het water voelt in en rondom de zestien. “In die positie is hij gewoon levensgevaarlijk. Dat zie je ook terug in alle goals die hij maakt. Zijn gevoel voor positie kiezen en afwerking is van Eredivisie niveau. Uiteindelijk kan hij zich op andere facetten van de spitspositie nog wel heel veel verbeteren. Het is dan ook niet gek dat hij vrijwel bij alle topploegen in de 2e divisie kan tekenen en er ook wat concrete belangstelling is uit de KKD. Zo zijn er ook buitenlandse avonturen, maar laat Kian eerst verder rijpen hier in Nederland. Gezien het feit hij pas net 20 is geworden kan hij in theorie zelfs nog voor een beloften elftal uitkomen”, vertelt zaakwaarnemer Carlos Barros.

“Ik ben zelf blij met het vinden van de juiste begeleiding. Voor mijn gevoel had ik dat nog nodig om net die laatste stap te maken in mijn ontwikkeling en de oversteek naar het betaald voetbal.” Aldus Kian zelf.

Kian, Welkom bij de Prestige Family en vergeet niet:
We add Prestige to your sport……