[google-translator]

5 goals en 3 punten voor Charlois/Prestige U23 in winst tegen Vv Rhoon

10/10/22

Op nog geen 10 minuten afstand van het complex van Charlois waren de mannen van sv Charlois/Prestige met 3-5 een maatje te groot voor de tegenstanders.

Zo stond het bij rust al 0-2 en kwam de ploeg na de rust vrij gemakkelijk op een 1-4 voorsprong. Toch werd het nog onnodig spannend omdat sv Charlois/Prestige direct bij de aftrap, na benutte strafschop van topscorer Eren Yildiz, op jacht leek naar nog meer goals. De tegenstander wist namelijk uit het niets twee keer in 10 minuten tijd te scoren en zowaar kort spanning in de wedstrijd terug te brengen.
Desalniettemin trokken de mannen dat weer recht door in de blessuretijd de wedstrijd definitief op slot te gooien en de marge weer op 2 te brengen. Het was verdediger Jhaily Kirindongo die mee naar voren was geslopen en een goaltje wist mee te pikken nadat verdediger Glaucio Ventura Tiago op zijn beurt zelfs 2 keer wist te scoren en een hatrrick had moeten hebben, ware het niet dat de keeper van Rhoon op miraculeuze wijze een keiharde kopbal van hem ternauwernood over wist te tikken. Door deze overwinning stijgt het team nog een plaatsje op de ranglijst maar behouden zowel Portugaal en Kozakken Boys nog de voorsprong van 3 punten. Ook die wonnen namelijk beiden afgelopen zaterdag.

Grote man aan de de zijde van Charlois/Prestige U23 en dus ook Man of the match was dit keer Gael Kobungu.
De veelzijdige talentvolle aanvaller die overkwam van de beloften van Excelsior Maassluis is één van de smaakmakers van de ploeg.
Zo was hij bij maar liefst 3 van de 5 goals betrokken. Met een goal, een assist, een voor assist en veel goede individuele acties was hij dan ook nauwelijks te stoppen voor vv Rhoon en heeft hij eindelijk zijn eerste goal van het seizoen te pakken.