[google-translator]

Gehavend sv Charlois/Prestige U23 leidt opnieuw onnodige nederlaag

26/09/22

Het werd een frustrerende namiddag. In afwezigheid van velen, waaronder de twee aanvoerders van het team Glaucio en Delgano, moesten de mannen het opnemen tegen een strijdlustig RKVV Roosendaal. Een zeer matige thuis fluitende scheids die vanaf de eerste minuut tot de laatste minuut alle mogelijke vormen van tijdrekken toe liet en geen gele kaarten wilde geven. Dit kwam het wedstrijdbeeld dan ook niet ten goede.

Zo kreeg spits Kennedy na het passeren van zijn directe tegenstander al na 10 min een doodschop van achter en moest hij geblesseerd het veld af. Zelf miste sv Charlois/Prestige kort daarna nog een mega kans op de 0-1 en kreeg het uit het niets 2 doelpunten in 15 min om de oren door een off-day van keeper Mees van Opstal. Twee blunders van de keeper betekende een 2-0 achterstand.

Net voor rust maakte uitblinker Johnson er een met een mooie halve omhaal nog 2-1 van dus beloofde het een spannende tweede helft te worden. Waarin in de eerste helft het sv Charlois/Prestige team moeilijk tot goed voetballen kwam, hebben zij in de 2e helft volledig gedomineerd met goed voetbal en parkeerde RKVV Roosendaal de bus. Dit deed de thuisspelende ploeg goed, al kregen ze ook hierbij weer de helpende hand van de scheids. Zo waren er uiteindelijk wel zat momenten dat de gelijkmaker kon vallen maar was het vizier bij velen niet op scherp. In een spaarzame counter maakte RKVV Roosendaal nog de 3-1 vlak voor het einde.

Ondanks het verlies was er bij sv Charlois/Prestige wel een uitblinker, dit keer was dat verdediger Johnson Akot.
Die na heel lang blessureleed nu helemaal terug lijkt te zien en de volle 90 minuten wist vol te maken.

⚽️ ‘45+2 2-1 Johnson Akot