[google-translator]

Prestige stuurt uitblinker Elite team meteen door op stage in Engeland

10/05/19

Centrale verdediger Jason Noslin (18) verraste vriend en vijand met een voortreffelijk optreden in de wedstrijd tegen de club die hem een aantal jaren opleidde Sparta Rotterdam. In een onderling treffen tussen de beloften van Sparta en het Prestige Sports U21 team behoorde Jason Noslin tot een van de betere mannen op het veld.

De jonge mandekker komt momenteel uit voor Alexandria’66. Jason was tot twee jaar geleden altijd een spits maar maakte de switch naar de centrale verdedigers positie en om wat tactische verbeterpunten komt hij op die positie helemaal tot zijn recht. Eerder maakte de centrale verdediger al veel indruk in zijn eerste wedstrijd voor Prestige U19 tegen de U19 van Willem ll. Prestige Sports won deze wedstrijd met 1-6 en Jason wist met een machtige kopbal een doelpunt mee te pikken. 

Na ook een sterk optreden tegen Jong Den Bosch 1-2 winst voor Prestige en een goal in de wedstrijd tegen Vitesse U19 liet de verdediger ook zien een uitstekende trainingsinstelling te hebben reden te meer voor managementbureau Prestige Sports Jason op stage te sturen in de Premier League van Engeland. Naast de stage in Engeland geniet de verdediger door zijn optredens met Prestige ook interesse uit Nederland. De 19 jarige rechtenstudent zal dus voor de keuze komen te staan deze zomer of hij in Nederland gaat spelen naast zijn studie Rechten of de oversteek maakt naar het buitenland.

”Jason maakte meteen indruk op ons op de trainingen van Prestige. Hij heeft een goed postuur en is sterk in de lucht en heeft ook de snelheid om met ruimte in zijn rug te spelen. Aan de bal is hij rustig en maakt hij volwassen keuzes. In onze ogen een hele moderne verdediger.

We gooiden hem letterlijk voor de leeuwen want de beloften van Sparta kwamen sterk voor de dag in ”het Kasteel” zette hoog en goed druk op de bal de eerste helft. De 19 jarige verdediger hield zich knap staande en blonk uit. daarnaast is het een hele intelligente en rustige jongen die graag wil, zo hebben we ze graag. Momenteel hebben we hem op stage laten gaan bij een mooie grote Engelse club die ons wel vaker voor spelers met zijn profiel benaderen. Laten we zien hoe hij het daar van af brengt in de tussentijd hebben er ook al twee Nederlandse clubs naar hem ge├»nformeerd”.

Jason komt nu nog uit in de eerste divisie met de U19 van Alexandria. ”Het eerste elftal van die club speelt op een te laag niveau om zich daar verder te kunnen ontwikkelen. Dus hij zal deze zomer echt van club moeten veranderen om zich goed door te kunnen blijven ontwikkelen. Met beiden gaan we hem helpen”. Aldus zaakwaarnemer Barros over zijn client.