[google-translator]

Prestige tekent Limburgse sluitpost van Top Oss Lars van Meurs

24/05/22

NEW SIGNING | Prestige tekent Limburgse sluitpost van Top Oss Lars van Meurs

Lars van Meurs, oud teamgenoot van Prestige Sports speler Xavier Mbuyamba bij MVV, is toegetreden tot de Prestige Family. Lars viert vandaag zijn 23e verjaardag. Nog voor zijn 23e kende de jonge keeper dit seizoen zijn doorbraak in de KKD met Top Oss nadat hij enkele wedstrijden de geblesseerde Alblas moest vervangen. In die optredens heeft van Meurs meer dan eens bewezen een uitstekende keeper te zijn met enorm veel potentie. De jonge goalie moet echter de ervaren en solide Norbert Alblas nog voor zich dulden. Zo is in de data terug te zien dat Lars een hoog aantal geslaagde passes kan overleggen, sterk is in zijn voortzettingen en bij voorzetten van de zijkanten een 100% onderscheppingspercentage heeft.

Top Oss is voornemens het contract met de talentvolle keeper te verlengen deze zomer, al lijken ze daar wel wat concurrentie in te hebben. De goede optredens van de Limburger zijn niet onopgemerkt gebleven.

“De komende tijd zal ik met mijn management de gesprekken aan gaan met Top Oss. Momenteel verlopen die prima en wacht ik deze verder af. Ik ben blij met deze samenwerking. Het is toch fijn als je er op kunt vertrouwen dat je management voor je bezig is en begeleidt in alle belangrijke processen. Over mijn optredens tot dusver ben ik wel tevreden. Alhoewel mijn debuut tegen NAC Breda niet makkelijk was, maar daarna heb ik het voor mijn gevoel heel sterk opgepakt. Al met al ben ik wel content met de minuten die ik gekregen heb dit seizoen. Het smaakt wel naar meer moet ik zeggen. Maar ik ben een rustig en geduldig persoon en mijn collega’s zijn ook gewoon goede keepers. Dus ik blijf gewoon hard werken en zorg dat ik er sta wanneer de trainers beroep op mij doen.” Aldus de 23-jarige keeper.

We add prestige to sports……