[google-translator]

Torino Hunte voor de derde keer op rij trefzeker en verzekerd van Play- offs

02/10/16

Vrijdag 29 september stond er voor Prestige Sports speler Torino Hunte en VVV Venlo een uitwedstrijd op het programma tegen Achilles ’29. Niet enkel de drie punten stonden op het spel maar ook kon VVV Venlo, mits gunstige resultaten op de andere velden, zich verzekeren van de eindronde om de strijd voor promotie naar de Eredivisie. Winnen was dus de boodschap. Torino stond na zijn uitstekende prestaties de afgelopen weken weer in de basis en wou trefzeker zijn in 3 opeenvolgende wedstrijden. Na een eerste helft waar VVV meer als duidelijk de baas was, bleef de stand alsnog hetzelfde als hoe ze gestart was. In de tweede helft was er al direct een grote kans en moest de doelman van Achilles ’29 in actie komen, hij pareerde het schot en in de rebound kon Torino Hunte ook net niet scoren. In de 50e minuut was het dan toch raak voor VVV Venlo door een treffer van top spits Ralf Seuntjes. Nog geen 7 minuten had Torino alsnog zijn treffer te pakken en was hij verantwoordelijk voor de 0-2, de vleugelaanvaller wist dus voor de derde en een opvolgende wedstrijd te scoren en weet het net dus de laatste weken makkelijk te vinden. In de 78e minuut werd de 0-3 einduitslag op het scorebord gebracht door Opuku. Zo namen Torino Hunte en VVV Venlo de drie punten mee terug naar De Koel. Maar dat was het niet het enige. Door de ruime overwinning van de Geelzwarten en de resultaten op de andere velden, wist VVV Venlo zich als eerste veilig te stellen voor een play-off ticket om de strijd naar de Eredivisie.