[google-translator]

Chavelly Oehlers volgend seizoen speler van NAC Breda O21

25/04/22

De aanvallend ingestelde linksback met Surinaamse roots, die tot de winter nog actief was bij winterkampioen Almere City O21, heeft na een succesvolle stageperiode een overstap afgedwongen. In Almere was de back met 1 goal en 2 assits een belangrijke waarde voor de ploeg van Maduro.

Oehlers kon rekenen op diverse interesse maar uiteindelijk is het NAC die er met de linksbenige verdediger vandoor gaat.

Het uitstromen bij Almere City FC eerder dit jaar was een mentale klap voor de jonge Capellenaar. Zo ontving hij een bindend studie advies en waren school en stage in één klap niet meer te combineren met zijn programma bij de O21 van Almere. De HJO van Almere City liet tot ieders verbazing binnen de club het talent uitstromen.

Chavelly moest daarom noodgedwongen aansluiten bij de Elite teams van Prestige om zich fit te houden en maakt nu gelukkig binnen enkele maanden de overstap naar Breda. “Het is prachtig om te zien hoe Chavelly Oehlers zich heeft herpakt en ontwikkeld heeft op mentaal vlak. Dit is dan de mooiste beloning voor zo een jongen.” Aldus zijn spelersbegeleider en high potentials coördinator Niels van Osta.

“Afgelopen periode kende ik ups en downs, maar ik ben ervan overtuigd dat alles in het leven met een reden gebeurd. Er is een knop omgegaan waarin ik met hulp van mijn management en familie ben blijven focussen. Zo ook op een ander niveau met teleurstellingen heb leren omgaan. Ik zie deze stap dan ook als beloning voor al het harde werken!

NAC is een mooie club met een fantastische achterban. Mijn doel is om door te breken hier. Na al heel hard gewerkt te hebben de afgelopen periode gaat het echte harde werken nu beginnen. Maar ik ben er klaar voor.”

Vorige week speelde Chavelly nog mee met onze Elite U21 in de oefenwedstrijd tegen zijn nieuwe teamgenoten van NAC U21. Hierna werd hij officieel gepresenteerd in het bijzijn van zijn familie/vrienden, management en Hoofd Jeugdscouting van NAC Breda, Jasper Somsen.

Wij danken NAC voor het vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle ontwikkeling van Chavelly Oehlers bij de club.

We add prestige to sports……