[google-translator]

Jamiro Monteiro matchwinnaar tijdens Eastern Conference clash

14/05/19

Afgelopen weekend boekte Philadelphia Union  mede door Prestige Sports middenvelder Jamiro Monteiro een belangrijke uitoverwinning op Toronto FC.

Door de 1-2 overwinning verstevigde Philadelphia Union hun koppositie in de Eastern Conference en was de all- roundmiddenvelder zijn gewicht in goud waard! 

Via een prachtige combinatie drong Monteiro na een indrukwekkende sprint de zestien binnen en werkte na een heerlijke aanname koelbloedig af. De stand was op dat moment 1-1. De winnende goal maar vooral weer een indrukwekkende en wervelende optreden leverde de Kaapverdisch International ook een plek in het elftal van de week op. 

De driftige en ijverige middenvelder lijkt ook in korte tijd bij the Philadelphia uit te groeien tot een van de favourite spelers.

Samen met oude bekende Medujanin en oud Amerikaans international Bedoya hebben ze het middenveld al een hele lang tijd volledig in controle en is de ploeg nu al 5 wedstrijden op rij ongeslagen. Na een moeizame start dit seizoen weet de ploeg weer wat winnen is en laat het nou net zo zijn dat Monteiro in al deze serie overwinningen voor Philadelphia in het veld stond en een aanzienlijke bijdrage heeft gehand in de overwinningen. Vanaf het moment dat Monteiro speelgerechtigd was verscheen hij 8x binnen de lijnen waarvan de eerste twee keer als invaller de 6 laatste keren als basisspeler en al goed voor 2 goals en 2 assists dus ver!!! 

De 25 jarige middenvelder is net zoals in Almelo bij Heracles op weg om ook bij Philadelphia een cultheld te worden.