[google-translator]

Prestige Sports pikt Vitesse talent Djordy De Lorme op

14/06/19

De 17 jarige controlerende middenvelder Djordy De Lorme van Vitesse Arnhem kiest voor zaakwaarnemersbureau Prestige Sports. De talentvolle middenvelder uit Westervoort kwam al een tijdje uit voor de jeugdopleiding van Vitesse Arnhem en staat al jaren te boek als groot talent.

Wegens blessures en de ziekte van pfeiffer  stagneerde de ontwikkeling Djordy en leidde dat zelfs op een gegeven moment niet alleen tot het verliezen van zijn basisplek in de U17 van Vitesse maar kostte het uiteindelijk ook het vertrouwen van de club om met hem door te gaan. Desalniettemin was er toch veel belangstelling voor de jonge middenvelder. Zo wilden NEC Nijmegen, De Graafschap en de Go Ahead Eagles de middenvelder graag inlijven.

Uiteindelijk kiest Djordy nu hij weer topfit is om eens een seizoen weer alle wedstrijden te spelen en voor de route naar betaald voetbal via Deventer. Zo kan de controleur op het middenveld zich in Deventer verder door ontwikkelen en beginnen te dromen over een debuut in één van de leukste stadions van Nederland ‘’De Adelaarshorst’’.

Djordy De Lorme heeft een mooi profiel voor een moderne middenvelder. Wij zijn altijd op zoek naar spelers met inhoud en iets speciaals. Djordy is zo een speler. Wij verwachten veel van hem. Hij gaat zich de komende jaren zeker ontpoppen tot een interessante speler bij de Eagles. Hij heeft veel voorwaarden die er toe kunnen leiden dat we hem over een paar jaar in de Eredivisie zien. Djordy heeft veel spelinzicht, is rustig aan de bal en tactisch en technisch sterk. Daarnaast is hij tweebenig en beschikt hij over een uitstekende mentaliteit.

Los daarvan ook een heel fijn karakter om mee te werken, daar hechten wij veel waarde aan bij Prestige Sports. Fysiek gezien en qua explosiviteit zal Djordy wel stappen moeten maken om het eerste elftal te halen van Go Ahead Eagles de komende jaren en daarin zullen we hem begeleiden. Verteld zaakwaarnemer Barros.

 

‘’De Graafschap en NEC Nijmegen zijn uiteraard ook mooie clubs. Maar gevoelsmatig en in overleg met mijn ouders en zaakwaarnemers leek me Go Ahead Eagles toch de juiste stap op dit moment in mijn loopbaan’’ besluit de jonge middenvelder zelf.