[google-translator]
Medewerkers

Carlos Tavares De Barros

Oprichter / Zaakwaarnemer

profile-img
Afspraak maken

Afspraak maken:

Carlos Tavares De Barros, beter bekend als ‘Barros’ was onder profvoetballers al jarenlang goed bekend als financieel adviseur, maar nu vooral gerespecteerd zaakwaarnemer, intermediair en scout in het betaald profvoetbal.

Hij onderhoudt al jaren een bijzondere band met spelers, trainers en clubs. De verhalen en ervaringen die de spelers en trainers met hem deelden over zaakwaarnemers en spelersbegeleiding inspireerde hem om een eigen zaakwaarnemersbureau op te zetten.

Een zaakwaarnemersbureau met als onderscheidend vermogen full service professionele begeleiding voor spelers, clubs, betaald voetbalcoaches en hun directe omgeving. Want ook ouders maar vooral spelers hebben de begeleiding nodig. Het is vaak toch onbekend terrein en als het er op aankomt heb je de expertise en vooral het netwerk van de zaakwaarnemer toch wel echt nodig. Niet alleen bij succesen, maar vooral op momenten waar je heel erg afhankelijk bent van je zaakwaarnemer. Carlos Barros streeft er met Prestige Sports vooral naar na om spelers mentaal te raken en maximaal beroep te doen op hun discipline en passie voor het spelletje. Profvoetballer is naast een hobby nog altijd meer een beroep. Dit doet Prestige Sports door intensieve ondersteuning in hun focus op professionaliteit binnen en buiten het veld tijdens de carrière van de spelers. ‘Focus in optima forma’ noemt hij dat. 

” Het komt er vaak op neer dat je de  juiste keuzes moet maken en daarnaar moet handelen in het belang van je carrière, voor, tijdens en na. Want een carrière als profvoetballer is korter dan men denkt. Daarin heb je focus en begeleiding nodig. De juiste mensen en impulsen in je directe directe omgeving zijn cruciaal”

Een topsporter kan zich niet veel ongelukkige keuzes veroorloven. Een gedegen carrièreplanning, het nemen van weloverwogen beslissingen en het creeren van opties en mogelijkheden is dus erg belangrijk. Daarin voelen wij ons verantwoordelijk. En moeten wij er voor de spelers en hun directe omgeving zijn.

‘Verder merkte Barros al heel snel op dat er naast de top en subtop, er een nog veel grotere doelgroep is van voetballers die via een ander traject of specifiekere begeleiding betaald voetbal halen’. Het is een uitdaging om er ook voor die doelgroep te zijn.

Zijn realistische en kritische blik op kwaliteit, gevoel voor vraag en aanbod binnen de voetballerij, vormt de basis waarmee Prestige Sports voor betaald voetbalorganisaties spelers op waarde schat en de juiste spelers en persoonlijkheden weet te scouten. Samen met een actief operationeel team van analisten, spelersbegeleiders, scouts en partners in het buitenland manifesteert Barros zich in een rap tempo internationaal met Prestige Sports.

Zelf was hij vroeger een talent van Sparta Rotterdam op Vreelust, in een tijd waarin de voetbalschool van Sparta en Ajax de beste van Nederland waren. Een tijd waarin jonge voetballers niet zo snel de kans kregen in vergelijking tot nu. In deze tijd leerde hij zelf de doorslaggevende factoren kennen van de ontwikkeling van jonge talentvolle voetballers.  Nu 15 jaar later als begeleider, helpt hij talenten in hun missie om profvoetballer te worden en te blijven en om prestigieus te zijn.

Zijn ervaring als zakenman, succesvol ondernemer, groot netwerk in de voetballerij, financiële kennis en ondernemende geest in combinatie met zijn management skills en liefde voor voetbal maken van hem een geliefd zaakwaarnemer onder spelers en gewaardeerd onder clubs.

Zijn commitment naar de clubs maar vooral naar spelers en hun doelstellingen maken van hem één van de meest dynamische en snelgroeiende zaakwaarnemers van dit moment.

“Jij creëert en benut al je kansen op het veld, Wij van Prestige Sports daarbuiten!”

(Carlos Tavares De Barros)