[google-translator]

Prestige aanvaller Jasper Huijzer (18) maakt transfer en keert terug op Nederlandse bodem

09/06/22

Prestige aanvaller Jasper Huijzer (18) maakt transfer en keert terug op Nederlandse bodem.

De Brabantse buitenspeler maakt na het afleggen van een succesvolle stage, de overstap naar FC Den Bosch.

Huijzer heeft een bijzondere weg afgelegd tot deze stap.
De voormalig Nederlands jeugdinternational stroomde na zijn periode bij PSV achtereenvolgens uit bij NAC en ADO, waarna hij een stap terug deed naar Baronie. “Toen we de optie aanboden in Cyprus afgelopen zomer APEA Akrotiri maakten we een plan.
Ervaring op doen in het buitenland en zich daar herpakken om ooit weer terug te keren naar het Nederlands betaald voetbal”.

Dit gebeurde via een verhuur aan PAOK Klirou waar hij alles speelde op het 3e niveau van Cyprus. “Jasper is een mooi voorbeeld van dat een buitenlands avontuur ook een bewuste keuze kan zijn voor een speler op het juiste moment. Onder onze begeleiding is Jasper in Cyprus met name op persoonlijk vlak enorm gegroeid en heeft hij kennis gemaakt met senioren voetbal.” Vertelt zaakwaarnemer Niels van Osta.

Na het einde van de competitie in Cyprus keerde Jasper terug naar Nederland, niet wetende dat hij 2 weken later op het veld zou staan bij FC Den Bosch.
Hij greep deze kans met beide handen aan en overtuigde de club van zijn kwaliteiten en potentie.

Huijzer is enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk in zijn carrière: “Ik ben erg blij met deze nieuwe kans in Nederland, en dat ook nog eens bijna praktisch om de hoek van waar ik woon.
Ik voel me hier vanaf het begin al thuis bij FC Den Bosch. Ik train lekker, ik haal een goed niveau en ik voel dat er nog veel meer in me zit wat ik kan laten zien. Ik kijk echt uit naar komend seizoen en heb er heel veel zin in om voor deze prachtige Brabantse club te mogen vlammen.” Verteld de Brabander.

Afgelopen donderdag werd Jasper officieel gepresenteerd in Stadion De Vliert als nieuwe speler van FC Den Bosch. Jasper is een technsich vaardige snelle aanvaller, met een goed spelinzicht en scorend vermogen.

We add prestige to sports….