[google-translator]

Prestige Sports tekent beste centrale verdediger van de 2e Divisie.

01/11/22

De 27-jarige Serge Fatima centrale verdediger, geboren in Angola is al jaren een stabiele factor in de verdediging van HHC Hardenberg.

Afgelopen seizoenen viel de centrale al aardig op in de 2e divisie met goed spel en vooral heel veel goals. Dit seizoen valt hij vooral op met heel goed spel en beginnen de goals nu ook weer te vallen. De lange verdediger is voor velen een angstgegner in de lucht.

Verder is Fatima rustig aan de bal, beschikt hij over snelheid en is hij spijkerhard in de duels. Constant zijn teamgenoten coachend en beschikt hij over leiderschapskwaliteiten.
Samen met Mulder vormt hij een geweldig centraal duo in de 2e divisie.

Serge laat dit seizoen zien dat men niet meer om hem heen kan en te goed te zijn voor de 2e divisie. Acht het tevens zelf ook tijd voor een stap hoger op. Gezien zijn leeftijd moet dat dus echt dit seizoen of aan het eind van dit seizoen gaan gebeuren.

“Let wel heb het prima naar me zin hier bij HHC en ben ook echt wel van de club gaan houden. Maar heb altijd de ambitie gehad om betaald voetbal te spelen, dat is ook de reden waarom ik naar HHC ben gekomen en dat de afspraak er met HHC is dat als er een profclub komt ik vrij mag vertrekken. Voor corona leek een stap in de maak maar zoals voor velen ging dat ook voor mij niet meer door.

Na een aantal goede gesprekken met het management van Prestige Sports merkte ik dat zij de juiste partij zijn. Een bureau dat in het verleden al bewezen heeft een uitstekend scoutings oog te hebben voor ook spelers hier uit het hoge Noorden.
Ik begrijp wel dat scouts soms niet helemaal naar deze kant van het land kunnen komen om te scouten. Des te belangrijker dat Prestige Sports deze belangen nu voor me waarneemt. Ze geloven heel erg in mij en willen samen met mij er volle bak voor gaan.” Aldus Serge Fatimaatima speelde in het verleden in de jeugdopleiding van FC Groningen, en is daarna stapsgewijs via amateurclubs zoals Viboa, PKC & ONS Sneek omhoog geklommen richting de 2e divisie. In de 2e divisie behoort hij nu echt al een tijdje tot de absolute top en bij alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie zou Fatima dus niet misstaan achterin.

Serge staat bekend om zijn krachtige duels, spijkerhard maar fair. En ook om zijn rust en uitstraling in de achterste linie en scorend vermogen.
Ook dit seizoen heeft Fatima alweer 2 goals op zijn naam en bekleed Hardenberg op dit moment de 3e plek in de 2e Divisie.

In het seizoen 2018/2019 werd Serge Fatima verkozen tot beste speler in de 3e divise. Dat leverde hem een transfer op naar HHC. Het eerste seizoen bij Hardenberg verliep wat moeizaam ivm een blessure. Maar in 2019/2020 gaf Fatima voor het eerst zijn visite kaart af met maar liefst 6 goals waarvan 3 met de kop in 24 wedstrijden.

Ook dit seizoen staat de teller inmiddels na 12 wedstrijden voor “De lucht brigade van Hardenberg” dus op 2 kopgoals. Waarvan 1 afgelopen zaterdag meteen goed voor de winnende en de volle 3 punten tegen de Koninklijke HFC.

De 1,94 meter lange verdediger is teamgenoot van een ander fenomeen dat recent heeft getekend bij Prestige Sports spits Mike Veenstra. Ook de boomlange jonge snelle en sterke spits (20) staat na 8 invalbeurten al op 2 goals en zelfs 2 assists en dus bij heel wat clubs van de Keuken Kampioen Divisie clubs op de radar.

“We gaan met Serge als bureau weer out of the box. Zo pikte we Jearl Margaritha op bij de amateurs van vv Hoogeveen. En was Jamiro Monteiro al een jaar of 21 toen hij bij Arne Slot bij de beloften aansloot van Cambuur. Je zou zeggen gezien de leeftijd van Serge dat de stap naar het betaald voetbal er misschien niet helemaal in zou zitten, wij geloven het tegenovergestelde. In je laatste linie heb je gewoon zo een geweldenaar nodig. Alles is tegenwoordig heel jong centraal achterin bij veel clubs in de KKD. En het is niet voor niets dat alle ploegen die bovenin staan in de KKD ten minste 1 hele goeie ervaren verdediger in de basis hebben staan. Los van zijn kwaliteiten heeft Serge gewoon een geweldige aanstekelijke winnaarsmentaliteit. Zijn voorkeur ligt bij een stap naar de KKD in Nederland maar we sluiten een overstap naar het buitenland zeker niet uit. We gaan er ieder geval heel druk mee aan de slag. Want Serge is kwaliteit en hoort in het betaald voetbal “ Aldus zaakwaarnemer van Prestige Sports Carlos Barros