[google-translator]

sv Charlois/Prestige neemt revanche op Roosendaal U23 en wint met 5-0

08/11/22

In tegenstelling tot de uitwedstrijd in Roosendaal was de selectie op een drietal blessures na nu wel nagenoeg compleet. In de uitwedstrijd miste Charlois/Prestige U23-1 maar liefst 7 basisspelers en blameerde het team zich met een 3-1 nederlaag.

Dit keer domineerde de mannen van begin tot eind volledig de wedstrijd. Het was aanvoerder Glaucio Ventura Tiago @glauciotiagoo (2002), die er in de uitwedstrijd niet bij kon zijn, die de show stal met maar liefst 2 goals en 2 assists.

Het is dat de aanvoerder voorin heel bedrijvig was anders hadden 1 van de 2 andere zeer sterk spelende centrale verdedigers ook zomaar tot man of the match verkozen kunnen worden. Tyrell Pinas (2001) en Henri Stanic (2002) speelden beiden een dijk van een wedstrijd en gaven nagenoeg geen kans weg.

Bij rust stond het na een vroege treffer van Numan en een goede goal van Obed 2-0, maar het had al 5-0 moeten staan. Het missen van kansen blijft nog steeds een heel groot probleem voor deze groep.

Het waren uiteindelijk Glaucio (2x) en Bala die de eindstand alsnog naar 5-0 tilden in de 2e helft. sv Charlois/Prestige navigeert zich zelf hiermee een plaats omhoog op de ranglijst en heeft de achtervolging op de eerste twee op de ranglijst ingezet.