[google-translator]

Top Oss beloont Prestige Sports keeper Lars van Meurs met een nieuw profcontract tot 2025

26/07/22

De 23-jarige in Heerlen geboren talentvolle keeper maakte aan het begin van het seizoen 20/21 de overstap van MVV Maastricht naar Top Oss. Top Oss beloont de keeper nu voor de ontwikkeling die hij het afgelopen seizoen heeft doorgemaakt. Hij heeft laten zien een betrouwbare keeper te zijn. Ten tijde dat eerste doelman Norbert Alblas geblesseerd was maakte Lars een reeks van goede optredens voor de club.

Daarbij bewees hij over stalen zenuwen te beschikken en een meer dan waardige vervanger voor Alblas te zijn.
In deze wedstrijden liet hij zien niet alleen een uitstekende keeper te zijn, maar daarnaast ook over uitstekende trap en voetballende kwaliteiten te beschikken. Zo blijkt uit data dat zijn passingspercentage enorm hoog ligt. Door de afwezigheid van de eerste keeper speelde Lars zo zijn eerste vier wedstrijden op rij op het tweede hoogste niveau van Nederland en smaakt dat naar meer. Met dit contract toont de club toekomst te zien in de Limburger.

“Ik ben dankbaar en blij met het vertrouwen van de club, en voel me hier thuis in Oss. Mijn doel is om de eerste doelman te worden van Top Oss en met de club mee te kunnen groeien. Daarnaast wil ik mij met behulp van, onder meer keeperstrainer van de club, Ronnie Buitenkamp blijven ontwikkelen.” Aldus Lars van Meurs.

Add prestige to sports….