[google-translator]

Prestige Sports legt 20 jarige amateur top talent Ouanis Kellouh vast

21/11/22

Soms zie je spelers lopen die meteen in alles uitstralen dat ze iets extra’s hebben. Ouanis Kellouh is er zo één.
Een sierlijke intelligente voetballer. Een echte laatbloeier. Een jongen die naast het voetbal gewoon een universitaire opleiding volgt maar in het afgelopen jaar toch ergens nog de noodzaak is gaan voelen om er alles uit te halen wat er in zit als voetballer. Als jeugdspeler belandde hij vaak in de scoutings boekjes van BVO scouts en is hij regelmatig gevraagd. Hij speelde toen vooral voor het plezier. Nu terugkijkend op die periode heeft de 20 jarige spijt.

Anders eten, anders leven meer voor de sport nu ook, is iets wat in het laatste jaar drastisch positief is veranderd bij de uit Zoetermeer afkomstige jonge aanvallende middenvelder met Marokkaanse roots.

“Ik heb van dichtbij kunnen zien en meemaken hoe jongens waarmee ik afgelopen zomer intensief heb getraind bij Prestige en wedstrijden mee heb gespeeld de stap maken naar een BVO. Dat heeft me geïnspireerd om er ondanks mijn leeftijd ook nog volledig voor te gaan. Ben er van overtuigd dat ik met de begeleiding van Prestige Sports een aantal stappen kan maken naar zeker de top van het amateurvoetbal. Maar uiteindelijk is het ultieme doel betaald voetbal, dat is zeker niet makkelijk, maar geloof in mezelf dus ook zeker niet onhaalbaar. Ben blij dat ik in die ambitie de juiste begeleiding heb gevonden“ Vertelt Kellouh.