[google-translator]

Prestige Sports tekent 18-jarige bliksemsnelle aanvaller Jesse Adah

21/11/22

Geboren in Benin City, Nigeria kwam Jesse Adah 5 jaar geleden naar Nederland. Speelde in Nigeria alleen op de straten en nooit in clubverband. Sinds zijn komst in Nederland speelde hij voor Joga Fortius. Nu een aantal jaar voor SC Buitenboys.

Bij SC Buitenboys maakt Jesse een stormachtige ontwikkeling door en is hij als 18-jarige speler de beste speler van de U23 en blikvanger van dat elftal.

Bij de elite teams van Prestige 

In de U18 en U21 van de Prestige Elite Teams heeft hij ook laten zien met zijn diepgang en goals over veel potentie te beschikken.
In de basisvaardigheden zal hij nog wel wat stappen moeten maken “daar zijn we dan ook al heel druk mee bezig met elkaar. Maar Jesse wilt graag en leert snel.”

Jesse is fysiek sterk, heeft een heerlijke versnelling, is linkspoot en kan aardig goed schieten. Komt het meest tot zijn recht in de spits in een twee spitsen systeem of aan de flanken. Hij is voor veel verdedigers niet bij te houden en heel doelgericht, dus lastig te verdedigen.

“Jesse is een interessante speler waar we enorm veel potentie in zien. We zijn nu druk bezig met zijn eerste aanname en zijn tactische ontwikkeling. Met dat hij iets beter de momenten leert kennen voor het maken van diepgang en het timen van zijn runs. Als Jesse zich daarin weet te verbeteren zien we hem zeker het betaald voetbal halen.

Wij houden wel van dat soort uitdagingen en gaan die dus graag met Jesse aan.” Aldus zaakwaarnemer Carlos Barros.