[google-translator]

Prestige tekent talentvolle 16 jarige linkspoot van Beerschot

21/11/22

Joran van den Branden (16) is één van de nieuwe aanwinsten van Prestige Sports. Joran het jongere broertje van bij de U23 van KV Mechelen spelende Thibo van den Branden is een talentvolle speler van de Beerschot U18 lichting.
De U18 van Beerschot staat na 14 speelronden bovenaan in de U18 Elite 2 competitie en droogden onlangs de U18 van Royal van Antwerp dat in de U18 Elite 1 competitie uitkomt met 0-5 af voor de beker. Joran maakt dus deel uit van een talentvolle lichting bij Beerschot en is ook zelf een veelbelovende speler.
De linkspoot is een moderne linksback met zeer goede opbouwdende kwaliteiten. Ook kan de jonge Mechelaar die ooit ook deel uitmaakte van de KV Mechelen opleiding goed op de 6 positie uit te voeten waar hij ook regelmatig speelt bij de Antwerpse club.

“We waren aangenaam verrast toen we Joran aan het werk zagen en zien enorm veel potentie in hem. Er zit ook al een goede kop op zoals we dat in Nederland zo mooi zeggen. Een gedreven mannetje wat er alles voor over heeft om prof te worden en er hard voor werkt. Een speler met een uitstekende linker poot en een uitstekende basistechniek en spelinzicht en net zoals zijn oudere broer Thibo al vroeg mature. Zijn oudere broer speelt al sinds zijn 17de in de beloften van KV Mechelen. We hopen en zien graag een soortgelijk traject ontstaan voor Joran bij Beerschot”. Aldus zaakwaarnemer Carlos Barros