[google-translator]

sv Charlois/Prestige U23 wint in jacht op promotie thuis van vv Rhoon U23

24/11/22

sv Charlois/Prestige U23 wint in jacht op promotie thuis gemakkelijk van vv Rhoon U23.

Het sv Charlois/Prestige U23 team wint zeer gemakkelijk met 4-1 en schrijft 3 punten bij in de race om promotie.Het klimt zo naar de 3e plek met nog 1 punt achterstand op sv Poortugaal U23 met nog 3 wedstrijden te gaan in de competitie.

De jonge ambitieuze ploeg had er afgelopen zaterdag wel 10 kunnen maken, echter sprong het heel slecht met de kansen om. vv Rhoon dat zich alleen maar richtte op tegenhouden deed dat nog best verdienstelijk. Het hield sv Charlois/Prestige U23 maar op 2-0 bij rust en na rust nog 2 goals op 4-0. Uit een standaard spelsituatie wisten ze zelfs nog wat terug te doen en brachten ze de eindstand op 4-1.

Komende zaterdag vind het treffen plaats tussen beiden. Een gehavend Charlois/Prestige U23 liet zich eerder dit seizoen door sv Poortugaal verrassen en verloor uit nog met 2-0.

Komende zaterdag belooft dus een spannende wederontmoeting te worden, die opgevolgd gaat worden met een trip naar de koplopers in Werkendam een week later.