[google-translator]

Charlois/Prestige U23 doet zich zelf tekort en speelt gelijk tegen SHO

24/11/22

sv Charlois/Prestige U23 team doet zich zelf tekort en speelt opnieuw gelijk tegen SHO.

Alhoewel het sv Charlois/Prestige U23 team onnodig gelijk speelde en het zich kwalijk kan nemen weer een aantal hele grote kansen te hebben gemist, speelde het bij vlagen wel de ploeg van Oud Beijerland helemaal zoek.
Zo kwam de ploeg in de 22ste minuut terecht op een 0-1 voorsprong door een voortreffelijk spelende Bold Purev(17). Na een handig passje van Ted Víťa kwam de aanvallende middenvelder 1 op 1 met de keeper en faalde niet. Net daarvoor ontnam de zeer matige leidende thuisfluiter het Charlois/Prestige team een glaszuivere pingel nadat Glaucio Ventura Tiago opzichtig hard van achter onderuit werd gehaald.

Niet lang na de 0-1 kreeg Charlois/Prestige 2 reuze kansen op de 0-2. Bold miste 1 op 1 met de keeper en een hard schot van dichtbij was echter recht op de keeper af. Had dat de 0-2 geweest was de wedstrijd op zeker gespeeld geweest. SHO kwam er zo nu en dan ogenaanschijnlijk gevaarlijk uit maar het leidde nooit tot een kans. Tot 1 lange bal van achteruit die verkeerd werd ingeschat door de jonge Abdale Hassan (16) die leidde tot de enige kans voor SHO en werd koelbloedig afgestraft geheel tegen de verhouding in 1-1.

Na rust domineert het sv Charlois/Prestige team op 1 gevaarlijke counter uitbraak van SHO na de volledige 2e helft. Maar weigert de scheidsrechter kaarten uit te delen aan een vanaf minuut 1 te zeer agressief spelend SHO. Tot overmaat van ramp weigert de scheidsrechter ook in de 2e helft de bal op de stip te leggen na weer een groffe charge van SHO in de zestien op Bold Purev. Het is diezelfde Purev die 1 van de grote kansen van binnen schiet via de onderkant van de lat. Echter stond de scheids wederom zo ver van de situatie dat hij het niet heeft kunnen of willen zien. Charlois/Prestige leidt hiermee in de race om promotie dan ook duur puntenverlies en en ziet koploper Kozakken wederom uitlopen. De 1ste plaats lijkt niet meer haalbaar met nog maar 4 wedstrijden te gaan. Echter de race om de 2e plek om promotie ligt nog volledig open.