[google-translator]

Kings Cup en historie voor de Martina twins op de Gold Cup

25/06/19

Prestige Sports spelers Shermaine en Shermar Martina momenteel beiden met Curacao actief op de Gold Cup in Amerika schrijven historie met Curacao.  Voor het eerst in de geschiedenis weet Curacao te scoren en zelfs voor het eerst te winnen op de Goldcup.

Honduras leek lang de overhand te hebben in de tweede groepswedstrijd nadat Curacao al teleurstellend had verloren van El Salvador in de eerste groepswedstrijd, maar de ploeg hield zich knap staande. 

Met name Eloy Room was fenomenaal en leidde zijn ploeg naar de overwinning nadat Bacuna net voor rust verrassend zijn ploeg op voorsprong hielp. 

Shermaine Martina valt de tweede helft in om het resultaat over de streep te trekken. Shermar Martina verscheen nog niet binnen de lijnen. Vannacht staat de belangrijke en beslissende wedstrijd tegen Jamaica op het programma. 

Eerder wist CuraƧao in de voorbereiding op de Gold Cup de Kingscup te pakken in Thailand. 

Schrijven de mannen met Curacao vandaag weer historie door de groepsfase door te komen? Dan moet er wel gewonnen worden van Jamaica. Bij een gelijkspel zijn ze afhankelijk van Honduras. 

Shermar Martina zag zijn contract verlengd worden door MVV nadat de club de optie in zijn contract lichte. Linkspoot Shermaine  Martina is transfervrij.