[google-translator]

Prestige Sports tekent talentvolle amateurspeler Obed Ntonekene vanuit de Elite Teams

02/08/22

De 16 jarige Congolese geboren middenvelder Obed Ntonekene verhuisde in 2014 met zijn familie naar Nederland. Hij settelde zich hier en schreef zich in bij De Betrokken Spartaan. Zijn talent viel meteen op, de scouts van Sparta Rotterdam waren er als de kippen bij en haalden hem op 14-jarige naar de club. Echter al na een jaar twijfelde Sparta toch over zijn lengte en fysiek en stroomde hij alweer uit.

Obed is een agressieve dynamische tweebenige middenvelder en één van de revelaties van de Prestige Elite Teams. Op 16 jarige leeftijd werd Obed voor het eerst door ons opgeroepen voor de U17 en U18 Elite wedstrijden tegen BVO’s. Na een aantal goede optredens en sterke prestaties op trainingen stootte hij door naar de U21 en U23 Elite Teams. Waarin hij eerst voornamelijk als invaller binnen de lijnen kwam maar sinds de afgelopen maanden een basisplaats heeft veroverd.
Hij is daarmee momenteel onze jongste speler in de U21 en U23 Elite Team.

“Obed maakt een heel interessante ontwikkeling door. Obed kan op iedere positie op het middenveld goed uit de voeten, jaagt aanstekelijk de boel af op het middenveld. Zo was hij recent nog in een wedstrijd tegen Willem II U21 als 16-jarige speler heer en meester op het middenveld. De beste man op het veld in die wedstrijd. Dit viel ook op bij de aanwezige scouts. Bovendien staat er een enorm goede kop op. Dit in combinatie met zijn potentie en bereidwilligheid om hard te werken maakt het dat hij klaar is voor een BVO.

Onder het bijzijn van familie werd Obed vorige week officieel bij ons gepresenteerd op kantoor als nieuw lid van the Prestige Family.

Welkom Obed!

We add Prestige to your sports….