[google-translator]

Diensten

Prestige Sports is een full service internationaal sportmanagement-, marketing- en mediabureau. Wij bieden naast zaakwaarneming en spelersbegeleiding een gevarieerd aanbod van losse diensten aan. Neem gerust de tijd om onze diensten door te nemen en te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jeugdspelersbegeleiding

Jeugdspelersbegeleiding

Onderhandelingen

Jij, als speler leeft je hele leven lang al naar dat ene moment toe… het tekenen van een profcontract! Prestige Sports staat dan klaar om de transfer- en contractonderhandelingen in nauw overleg met jou te volbrengen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van financiën, fiscaliteit, commercie en juridische zaken kunnen wij je goed adviseren en begeleiden om de juiste keuze te nemen. Jij hoeft de onderhandelingen met de clubs niet te voeren, dat nemen wij voor jou uit handen.

Fysieke en medische begeleiding

De ontwikkelingen rondom topsporters gaan zo hard dat het soms niet bij te houden is. Kracht en conditie wordt overal benadrukt en jij als speler moet maar bewijzen dat je het allemaal in huis hebt. Als voetballer wil je het liefst topfit zijn en op je best presteren. Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk van fitnesstrainers, personal trainers, fysiotherapeuten en medici.

Naast het sporten speelt voeding ook een belangrijke rol in je carrière. Samen bekijken wij welke voedingsdeskundigen en topsportdiëtisten bij jouw persoonlijke behoeften passen. Wij regelen dat jullie met elkaar in contact komen.

Ondersteuning ouders/familie

Familie is een belangrijke schakel in jouw voetbalcarrière, aangezien je vaak afhankelijk bent van je directe omgeving. Prestige Sports biedt de ouders/familie de mogelijkheid om volledig betrokken te zijn bij hetgeen wat jij als topsporter ervaart. Wij onderhouden het contact met de ouders/familie en bieden hen de mogelijkheid tot begeleiding waar het nodig is.

Scholing

Presteren op en naast het veld is lastiger dan je denkt. Naast de vele verplichtingen als voetballer ben je vaak ook in je beginjaren bezig met je educatie. Prestige Sports helpt je om op beide vlakken te excelleren. Wij kunnen je helpen met je planning of helpen in de keuze voor een vervolgstudie na het voortgezet onderwijs.

Wij bieden tevens huiswerkbegeleiding aan waarin wij voornamelijk jonge spelers de kans bieden om voor of na hun trainingen ondersteund te worden. Ze kunnen dan bij ons op kantoor begeleid worden waar ze zich volledig kunnen afzonderen van de buitenwereld waardoor ze hun huiswerk beter kunnen uitvoeren.

 

Financiële begeleiding

Financiële begeleiding

Financiën

Bij het tekenen van een contract krijg je direct te maken met een hoop financiële zaken, waar je je misschien liever niet mee bezig houd. Dit zijn echter wel belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Wij ondersteunen je bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen en het leggen van een solide financiële basis voor nu en voor in de toekomst.

Prestige Sports kan je naast de volledige financiële begeleiding ook losse diensten aanbieden, zoals:

 • Hypotheekadvies en -bemiddeling en allerlei juridische zaken die hierbij komen kijken;
 • Het afsluiten van verzekeringen en advies geven met betrekking tot verzekeringen;
 • Alle financiële en fiscale zaken uit handen nemen van voetballers met een eigen bedrijf;
 • Begeleiding rondom de aanschaf en lease van auto’s;
 • Aan- en verkoopbegeleiding van woningen;
 • Het inzichtelijk maken van je financiële situatie.

Fiscaliteit

Voetballers hebben het vaak niet slecht in Nederland. Het inkomen dat wordt verdiend bij een voetbalclub wordt voor een groot deel in een pensioenpot gestopt. Over de rest van het inkomen moet wel belasting worden afgedragen. Dit is vaak 52% van je inkomen. Hoe ga je als voetballer hier mee om?

Prestige Sports is de eerste organisatie in Nederland die complete ondersteuning biedt aan jou als topsporter. Wij adviseren je met betrekking tot de nationale en internationale wet- en regelgeving op het gebied van fiscaliteit. Speciaal voor voetballers leveren wij de volgende diensten:

Wij bieden jou en je gezin/familie de volgende diensten aan:

 • Doen van de aangifte inkomstenbelasting in binnen- en buitenland;
 • Het bieden van ondersteuning bij belastingaanslagen en bezwaarschriften;
 • Het ondersteunen, adviseren en assisteren van spelers die gaan immigreren of emigreren;
 • Advies en ondersteuning bieden bij schenkingen en erfenissen;
 • Assistentie en advisering met betrekking tot relocation & verhuizing;
 • Advisering op het gebied van sociale zekerheid;
 • Het geven van overig fiscaal advies en vermogensplanning.

Wil je meer informatie over onze financiële en fiscale diensten? Klik dan hier.

Sponsordeals

Sponsordeals

Zodra je bekend wordt als voetballer, betekent dit dat je tegelijkertijd een zogenaamd publiekseigendom wordt. Als voetballer ben je een merk waarmee bedrijven zich graag willen associëren.

Binnen Prestige Sports hebben wij een team van specialisten die zich bezig houdt met marketingactiviteiten en personal branding van spelers. Ons team zorgt ervoor dat jij je op de juiste manier verkoopt. Wij helpen met de contractonderhandelingen; op basis van je persoonlijke belangen maken wij de juiste afspraken.

Juridische begeleiding

Juridische begeleiding

Het is nooit leuk om een conflict te hebben, maar helaas komt dit weleens voor. Prestige Sports ondersteunt jou als speler bij het oplossen van juridische geschillen, het bemiddelen en begeleiden van transfer- en contractonderhandelingen. Onze professionals zijn op de hoogte van de meeste recente FIFA- en KNVB-reglementen. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze juristen en advocaten, welke gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden.