[google-translator]

Spelersbegeleider

Je voetbalcarrière is vaak onvoorspelbaar. Keuzes die je maakt kunnen je maken of breken als voetballer. Het is dus logisch dat je hierbij graag de hulp en toewijding wilt hebben van een ervaringsdeskundige. Daarom heeft Prestige Sports meerdere spelersbegeleiders  als vertrouwenspersoon voor de speler en zijn gezin/familie. De spelersbegeleiders werken nauw samen met de zaakwaarnemers, soms is je spelersbegeleider ook je zaakwaarnemer. Dit hangt af van de kwaliteit die een zaakwaarnemer bezit. Er wordt soms gekozen om iemand die heel dicht bij je staat als spelersbegeleider te laten fungeren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij bij diegene, die jou begeleidt, alles kwijt kan en dat er een klik is tussen jullie.

Bij Prestige Sports kan je rekenen op een spelersbegeleider. Iemand die altijd voor je klaar staat en die zo nu en dan naar je komt kijken om je te supporten, motiveren of je ontwikkeling te meten. Iemand die contacten onderhoudt met je leider, trainer, hoofd jeugdcoördinator of je school. De hoofddoelstelling van je spelersbegeleider is om samen met je directe omgeving alle doorslaggevende factoren in je ontwikkeling te monitoren en deze met jou, je directe omgeving en je zaakwaarnemer te evalueren en te verbeteren indien nodig.

Ook speelt de spelersbegeleider een andere belangrijke rol in je carrière. Op veel momenten is alles nieuw voor je en zul je merken dat het fijn is dat je er voor bepaalde zaken niet alleen voor staat. Zoals het regelen van al je bankzaken, kopen van een scooter, motor, auto of huis. Het regelen van je verhuizing of het oplossen van problemen. Hoe moet je bijvoorbeeld sparen of investeren? De spelersbegeleider behoedt je in ieder geval voor fouten die je kunt maken, omdat je nog niet over de volledige kennis of ervaring beschikt. Jouw spelersbegeleider helpt je bij het zelfstandig handelen en het maken van keuzes. Als je voor Prestige Sports kiest, kies je voor persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt.