[google-translator]

Zaakwaarnemer

Een zaakwaarnemer is een persoon of organisatie die de belangen van anderen behartigt. Het begrip is in de wet vastgelegd, maar het begrip heeft in de sportwereld een andere betekenis gekregen.

Tegenwoordig zijn er heel veel zaakwaarnemers in de sportbranche die voetballers willen begeleiden. Wij, Prestige Sports, een full service internationaal sportmanagement-, marketing- en mediabureau onderscheidt zich op de markt door nadrukkelijk het verschil te zien tussen zaken kunnen waarnemen en individuen begeleiden.

Een goede zaakwaarnemer is nog geen goede spelersbegeleider en een goede spelersbegeleider is nog geen goede zaakwaarnemer. De naam zegt het al, bij de één dien je verstand te hebben van zaken zodat je deze goed kunt waarnemen, regelen of laten regelen. Bij de ander, spelersbegeleiding, begeleidt je de speler en zijn of haar directe omgeving. Er wordt ondersteund in de focus, drive en persoonlijke ontwikkeling.

Prestige Sports biedt een internationaal netwerk aan van diverse clubs in landen zoals België, Engeland, Portugal, Duitsland enzovoorts. Tevens bieden wij een wereldwijde service/dekking in (zakelijke) dienstverlening waarin wij vrijwel alle competenties en oplossingen direct in huis hebben.

Jij maakt samen met jouw directe omgeving en met behulp van je zaakwaarnemer en spelersbegeleider een carrièreplan/ontwikkelplan. Deze proberen wij dan met z’n allen zoveel mogelijk te volgen. Concreet betekent dit dat jij je als topsporter volledig gaat focussen op topsport en je kansen binnen het betaald voetbal. Wij zorgen ervoor dat alle andere zakelijke en financiële kwesties goed geregeld zijn voor jou, je gezin en indien nodig je familie.

Onze zaakwaarnemers staan je bij tijdens je gehele carrière en communiceren voor jou met de club (werkgever). Wij bestuderen je contracten en analyseren, beoordelen of realiseren clausules en opties. Wij anticiperen op je status, creëren kansen, onderhandelen met clubs en sluiten deals voor je. Prestige Sports helpt je vooral bij het maken van de juiste keuzes, op het juiste moment tijdens jouw carrière.